PicSay Pro 1.8.0.5 APK

By | January 14, 2018

Spice up the pictures on your phone with this award winning photo editor. Sharpen, dipiceun panon beureum, panen & ngalempengkeun, distort, ngalebetkeun cutouts tina gambar séjén, cet, nyieun warna Santika kaluar tina gambar hideung-na-bodas, nambahkeun téks, balon kecap, nerapkeun épék kawas Palang Prosés, Lomo, vignette, faux setelan HDR, Dengdekkeun-shift, pensil sketsa, tur leuwih.

PicSay Pro 1.8.0.5 APK

Ngarojong resolusi luhur ngédit nepi ka 13MP pikeun alat nu tiasa ngadamel eta. Ieu salawasna aplikasi munggaran I install dina alat anyar. Ieu nu pangalusna manipulasi poto aplikasi kaluar aya. pamekar nu salawasna balesan keur queries. Anjeun tiasa ngalakukeun gelembung pamikiran geus.

PicSay Pro 1.8.0.5 APK

Ogé pikeun nuliskeun sababaraha garis tina téks. milih “gelar”, ngetik sababaraha téks. teras pencet “kasumpingan”. Ketik sababaraha téks beuki. Hei Presto, garis kadua téks mucunghul handap kahiji. ngan pencét “kasumpingan” sanggeus unggal garis. Anjeun oge bisa ngatur ukuran tina spasi garis. Persis sarua jeung dimimitian ayat anyar dina sagala pangropéa téksu. Tempo? Aplikasi finest kadua sadayana waktos.

 

Upami anjeun hoyong program na rohangan ngédit hébat éta basajan tur gampang ngagunakeun, meunang aplikasi ieu. Kuring pernah meuli aktip tapi meuli ieu sanggeus nyobian versi bébas nu stinks, paruk. Vérsi nu dibayar téh Heboh!! Hayu urang dibayar for didinya sajuta kali leuwih dina poto hébat sarta kavling laughs, oge. pamayaran Hiji waktos, euweuh Iklan, éta wungkul $3.99 na patut unggal Penny.