Kartu Natal ker 2.1.1 Pikeun Mac Torrent

Ngarancang nu Card Natal diri di clicks. Rék ngalakukeun sababaraha husus dina kartu pikeun sobat anjeun tapi teu alus dina PS, Anjeun bisa milih kartu gampang pikeun Natal mun nyieun salah jeung asup deui. The gampang kartu boga ngeunaan 24 témplat kalawan tukang geulis jeung anjeun bisa nyered gambar ka pigura jeung direlokasi aranjeunna kalayan imajinasi anjeun sarta rasa keindahan nyieun éndah tur kartu Natal unik pikeun babaturan anjeun.

** bagean 2 **

Paké Kartu Natal ker ka:

– Turn photo to card so easily
– DIY Christmas card
– Make a Christmas gift

fungsi:

– About 24 témplat pikeun Natal sareng tema leuwih bakal ditambahkeun.
– The frames can be relocated and rotated to get the best effect.
– The output resolution up to 2048 *1536.
– Can Edit the photos and adjust the content in the frame on the right side.

Gampang ngagunakeun:

1 nambahkeun gambar (ngarojong paling file pic)
click “add photo” to add photos or drag the pictures to the list

2 Milih template tur edit
mindahkeun kana daptar citakan mun milih hiji favarite
sered poto tina daptar nu pigura dina citakan tur anjeun bisa mindahkeun atawa ngédit poto dina katuhu pikeun ngaluyukeun eusi némbongkeun on pigura.

3 Choose the size and file format then click “export” to get the card

Butuh ukur keur nyered sababaraha poto, anjeun tiasa DIY salah Card Natal éndah. Dupi anjeun disiapkeun keur babaturan anjeun sarta kulawarga?

Anjeun Dupi ogé kawas: