Checkbook 2.1.1 Pikeun Mac Torrent

Checkbook mangrupa aplikasi dipariksa balancing elegan jeung intuitif.
– Add payee, Jumlah sareng kaping dina sababaraha taps.
– Auto-formats numbers (100 ngahasilkeun $1.00).
– Color codes for easy sorting.
– Mark items as paid or swipe to delete.
– Automatically updates the balance.
– Standard and custom currency support.
- JSON export and import.
– Safe and secure.
– Does not keep track of your information.
– Also available for iPhone, iPad jeung iPod.

Anjeun Dupi ogé kawas: