pariksa Log 1.0.1 Pikeun Mac Torrent

*** launching nawiskeun *** 70% OFF ***

ChequeLog akang jadi alat pribadi ramah anjeun asup spendings anjeun dilakukeun ngaliwatan cék. Ieu dasarna mangrupakeun buku cek manual digital tetep rékaman sadaya pangmayaran cek anjeun nu mayar unggal bulan. Anjeun tiasa nambahkeun Bank sarta pariksa buku kalawan rinci akun penting tur ngadaptar pembayaran jero aplikasi nu. waktos salajengna basa Anjeun mayar cek, ngan ngadaptar kana aplikasi tur tetep rékaman belanja Anjeun. Meunang analisis teleb tina sagala pangmayaran dipariksa di jandela urus ku asihan daptar urus ku Tanggal, Payee sarta Kategori.

ChequeLog ngidinan Anjeun pikeun ngahemat leuwih ti hiji buku cek dina bank tunggal. Ditandaan buku cek kalawan "Active" tanda. Anjeun tiasa ngalacak sabaraha kaca nu ditinggalkeun dina buku cek sabagean, ku kituna anjeun bisa nerapkeun keur nu anyar sateuacanna.

aplikasi highlights:
-Gampang ngagunakeun Cek Kitab register.
– Add Bank details
– Add cheque details
– Create a list of payment category and Payee and tag them while registering a cheque transaction.
– Sort cheques by Payee, Kategori jeung Bulan.
– Set status of your Cheque which are either cleared, dibolaykeun atanapi bounced.
– Get an over-all idea of your total expense done through cheques.
– Auto generated pie charts to see category wise spending.
– Sync your data via iCloud.
– Restore your data from auto generated backups from App preference.
– Log in with Password into the app and secure your data.

ChequeLog dijieun jadi pangalusna di bisnis. Eta geus dirancang ti taneuh nepi ka jadi hiji alat gampang-to-pamakéan pikeun dulur anu keur néangan hiji dipariksa register digital. janten, ngundeur ChequeLog kiwari jeung jaga rékaman tina pangmayaran cek anjeun kantos.

Anjeun Dupi ogé kawas: