kéju Writer 3.4.1 Pikeun Mac Torrent

Kéju Writer mangrupakeun prosésor Kecap palinter, nu nyadiakeun runtuyan fitur wijaksana pikeun mantuan Anjeun ngalengkepan karya Anjeun gracefully.

kaistiméwaan

• Tambahkeun komentar •
Anjeun tiasa nambahkeun komentar pikeun sagala téks dina dokumen éta, atawa nyerat handap pamanggih anjeun nalika nulis, ulah salempang poho hal mun anjeun neruskeun dianggo waktos salajengna.

• épék kibor sora •
Amis sora mesin tik mun ngantep anjeun immersed kana dunya tulisan.

• Strong biru caret •
Urang ningkat kana caret keur panulis nu taliti, sareng warna biru leuwih panon-catching, tur ukuranana ngaronjat.

• Ngiringan dewan •
Di dieu anjeun bisa samentara nempatkeun sababaraha fragmen téks , kayaning scentences nu perlu pertimbangan leuwih. kalawan Ngiringan Board, Anjeun gaduh leuwih spasi mun tulisan na pamikiran.

• warna Latar •
Dokumen rojongan setting warna latar, pikir sorotan tukang bodas? Meureun anjeun bakal coba warna latar leuwih nyaman.

• lemes manipulasi gambar •
Mung saukur nyered tur ngaleupas, anjeun tiasa nyaluyukeun gambar mun ukuran nu peryogi, Anjeun tiasa ogé input parameter pikeun adjustment leuwih tepat.

• Page Layout •
rojongan perenah print na perenah kaca.

• Dokumén Statistik Émbaran •
Real-time mintonkeun count karakter dokumen, count kecap, Jumlah Kaca sarta informasi statistik sejenna.

CIRI LAIN

– Support adding and editing pictures.

– Support hyperlinks.

– Support styles.

– Support speech function.

– Unlimited undo / redo.

– Support Print.

– Supported file format: Rtf, Rtfd, html, Odt, Docx, XML, Dok, TXT, jsb.

Candak waktos anjeun sarta ngarasakeun eta !

Tuturkeun Kami:
Twitter: @jobssoft
Facebook: [email protected]
Google+: [email protected]

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan atanapi saran.
email: [email protected]