Calendarique 2.0.1 Pikeun Mac Torrent

Calendar widget pikeun Center Bewara tur Menu Bar.

Kantun geser kaluar puseur iber pikeun meunangkeun tinjauan bulan wae. Berwarna nandaan tiap kategori kajadian sarta panginget nu katuhu aya dina pintonan bulanan. Teu perlu milih tanggal husus ningali naha bisnis atawa kulawarga acara anu dijadwalkeun atanapi lamun éta ngan hiji panginget libur!

Calendarique boga pandangan hasil ngahijikeun Tatar némbongkeun duanana acara almenak sareng panginget pikeun titimangsa dipilih.

Desain geulis éksklusif pikeun OS X Yosemite sarta El Capitan. Poék jeung lampu téma pikeun menu status bar.

Calendarique pinuh localized dina basa Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol sarta Rusia.

Fitur:
– Calendar.app integration
– today’s date in the menu bar
– light and dark themes
– events statistics
– events and reminders search
– calendar’s color
– week numbers
– today widget
– reminders (sagala / réngsé)

Kapanggih bug a? Gaduh saran? Punten, kirimkeun ka [email protected]

Tuturkeun kami on Twitter di @imagetasks!

Anjeun Dupi ogé kawas: