Almenak pikeun Google 1.0 Pikeun Mac Torrent

Meunang Google Calendar pikeun Mac anjeun pikeun ngahemat waktos tur nyieun kalolobaan unggal poé.

Fitur:
• mintonkeun acara ti almenak dipilih Anjeun.
• Tambah Gancang: Nalika nambahkeun acara, Anjeun euweuh kudu nangtukeun hiji waktu kapisah. Tipe acara kayaning:
- "Buka puasa kalawan Sam di 8pm Minggu", atawa
- "Pakansi ti Dec 25 mun 31 Dec "
• Assists to fill in your calendar – You can quickly create events with smart suggestions for event titles, tempat tur jalma.
• Different ways to view your calendar – Speedily switch between viewing a single day to getting an overview of multiple days at once.

Pamaké diwajibkeun boga Akun Google dina urutan ngagunakeun software nu.

Anjeun Dupi ogé kawas: