Wirecast 7.3 mushama

nga | gusht 29, 2017

Wirecast 7.3 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko. Wirecast ju lejon të kapur një numër të pakufizuar të pajisjeve të dhëna nga feeds gjalla kamera, kamera iOS (vjen së shpejti), desktop kompjuter, Web, dhe me shume. Pastaj shtoni polakë dhe profesionalizmin për të transmetuar tuaj me kalimi jetojnë, tranzicionit, tituj, tretat e ulëta, dhe me shume. dhe më në fund, use the built in multiformat encoding capabilities and easily stream to integrated streaming services and CDNs.

Wirecast 7.3 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko

Çfarë ka të re në versionin 7.3:
・Facebook Viewership Statistics
・Image Carousel
・Open Broadcaster Studio (OBS) import/conversion tool