Webstorm 2017.1 mushama

nga | gusht 29, 2017

Webstorm 2017.1 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko. WebStorm është zgjuar JavaScript IDE me CSS dhe HTML Editor për Zhvillim Web, në fingertips tuaj. Lundruar nëpër fotografi lehtë. Përdorni vetëpërmbushja përkatës për çdo gjë në kodin tuaj. Get njoftuar në lidhje me problemet e kodit të fluturojnë. përzierjet e gjuhës komplikuar me Markup HTML apo SQL brenda një JavaScript? Check how a modern IDE such as WebStorm handles this.

Webstorm 2017.1 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko

Features:
・Smart DOM-based autocompletion
・JavaScript Debugger
・Extended JavaScript Frameworks support
・HTML5 Support
・Zen Coding
・Language Mixing
・FTP and Remote Files Synchronization
・Spell Checker

Çfarë ka të re në versionin 2017.1 Build 171.3780.79:
• Added support for such exciting technologies as Vue.js and Jest, brought more flexibility to code styles, improved React and Angular support, and so much more.

Highlights:
• Vue.js support: coding assistance for Vue template language; completion and automatic import for Vue components
• Jest integration: run Jest tests and see the results right in the IDE
• Support for Standard style and lots of new code style options: use of semicolons and trailing commas, quote style, sorting for imports, dhe me shume
• Imports for React components are added automatically
• Completion for modules in package.json; TSLint-powered quick-fixes; support for the Angular language service; new module dependency diagram; test status icons in the editor; emoji support in the editor