Mostrat e vërtetë Dirty Hip Hop Drums [WAV] mushama

nga | gusht 29, 2017

Mostrat e vërtetë Dirty Hip Hop Drums [WAV] Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko. Mostrat e vërtetë paraqet Dirty Hip-Hop Drums - një përzgjedhje të mirënjohur në rrugë të royalty-free Drum unazore dhe Hits me një aromë të dukshëm të vjetër shkollor.

Mostrat e vërtetë Dirty Hip Hop Drums [WAV] Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko

Featuring both Live and Electronic style drums covering vintage sounding acoustic Classic Akai MPC60 style beats to get the full range of early Hip Hop.

Pack Details:
• Format: WAVs
• 100 x Drum Loops (Tempo-Labelled)
• 040 x Claps
• 070 x Hi-Hats
• 070 x Kicks
• 060 x Percussions
• 060 x Snares
• In Total 400 Files
• 44.1kHz 24-Bit High Quality
• Compatible With All DAWs
• PC & Mac Compatible
• Royalty-Free