PicSay Pro 1.8.0.5 APK

Erëz fotot në telefonin tuaj me këtë fituar çmimin redaktor foto. shpij, të hequr syrin e kuq, prodhim & shpjegoj, shtrembëroj, futur figurat e prera të fotografive të tjera, bojë, bëjnë spërkatje ngjyra nga fotot zi-dhe-bardhë, shtoni tekstin, balona fjalë, aplikoni efekte si Procesin e Kryqit, Lomo, skicë në libra, faux HDR, Anim-zhvendosje, Pencil Sketch, edhe me shume.

PicSay Pro 1.8.0.5 APK

Mbështet me rezolucion të lartë redaktimi deri në 13MP për pajisjet që mund të trajtojë atë. Kjo është gjithmonë e app parë që kam instaluar në pajisjet e reja. Është më e mira manipulim foto app atje. Zhvilluesi gjithmonë përgjigjet pyetjeve. Ju mund të bëni flluska menduar tashmë.

PicSay Pro 1.8.0.5 APK

Gjithashtu për të hyrë linja të shumta të tekstit. zgjedh “titull”, shkruani disa tekst. pastaj shtypni “kthimi”. Lloji disa tekst më shumë. Hey Presto, linja e dytë e tekstit shfaqet më poshtë i pari. vetëm shtypi “kthimi” pas çdo linjë. Ju gjithashtu mund të rregullojë madhësinë e hapësira linjë. Të njëjtë si fillimin e një paragrafi të ri në ndonjë editor teksti. Shiko? Aplikacioni i dytë mirën e të gjitha kohërave.

 

Nëse doni një program të madh editing që është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur, marrë këtë app. Unë kurrë nuk blej Apps por unë bleva këtë njëri pas duke u përpjekur për versionin e lirë që stinks, me ndershmëri. Versioni i paguar është awesome!! Është paguar për vete një milion herë gjatë në foto të mëdha dhe shumë të qesh, shumë. pagesa një herë, nuk ka reklama, eshte vetem $3.99 dhe me vlerë çdo qindarkë.

pjesë