MS Office 2011 torrent Mac

MS Office 2011 Torrent Mac Crack Pa pagesë Shkarko. Microsoft Office për Mac 2011 është versioni më i fundit i Microsoft Office suite produktivitetit për Mac OS X. Kjo është pasues të Microsoft Office 2008 për Mac dhe është i krahasueshëm me Microsoft Office 2010 për Windows.

MS Office 2011 torrent Mac

Microsoft Office 2011 torrents Mac të sigurojë një atmosferë të njohur punën që është shumë më intuitive se kurrë më parë. Furnizimet suite burime të reja dhe të zgjeruara që e bëjnë atë të thjeshtë për të bërë materiale Kualifikuar, përveç përmirësimeve brenda ritmin dhe agility e vendit të punës 2011 ju do të njohin nga momenti që ju të hapur aplikimet. Nga menaxhimin e iniciativave pronësore dhe ngritjen e tubime të rëndësishme, për të shërbyer për të vegjëlit tuaj polish hulumtimet e tyre, Microsoft Office 2011 torrents Mac do të ndihmojë të dashurit tuaj të bërë më të çdo shans, cdo dite.

MS Office 2011 torrent Mac

Prodhojnë dokumente madhe-kërkim, spreadsheets, dhe prezantime. Lidheni dhe të shkëmbeni me familjen, pals, dhe kolegët, nëse janë apo jo ata janë në Macs ose PC. Dhe qasjes fotografi të dhënat tuaja sa herë që ju do të duhet t'i, shfrytëzuar çdo sistem kompjuterik duke përdorur një shfletues të gjerë botëror të internetit së bashku me falas Vendi i punës Apps internetit.

More About Microsoft Office 2011 Mac Torrents

compatibility përmirësuar

fotografi të ndajnë të dhëna me vetëbesim parafytyruar se dokumentet që prodhojnë shfrytëzuar Microsoft Office 2011 për mac pa pagesë shkarko versionin e plotë çarje do të paraqitje e shkurtër e njëjtë e saktë dhe të veprojë seamlessly kur u hap në zyrë biznesi për dritare Brendshme.

Co-authoring do të thotë që ju mund të ruajë kohën dhe lehtësuar punën tuaj duke ju lejuar për të redaktuar një dokument të ngjashëm frazë apo prezantim PowerPoint në të njëjtën kohë si të tjerët në vende të ndryshme të cilët jeni duke përdorur Microsoft Office 2011 mac plas me një mjedis Mac apo zyra 2010 në Windows. (Co-authoring kërkon Microsoft SharePoint Foundation 2010 për përdorim të organizatës, ose ndoshta një pa pagesë Windows-ID jetojnë për përdorim privat, për të shmangur fotografi pikëllim dhe të shfrytëzojnë të dhënat me anë të Windows banojnë SkyDrive.)

Biznesit në mbarë botën-web Apps lejojnë që ju të merrni gjërat bërë, kur dhe në të cilën ju doni, nga pothuajse çdo PC duke përdorur një lidhje interneti. Sparklines vizualisht përmbledh të dhënat tuaja të punësuar Listat vogla që përshtaten në vetëm një qelizë pranë vlerave të saj përkatëse. Microsoft Excel për Mac 2011 Sparklines është kompatibil me Microsoft Excel 2010.

Ndërtuar Specialist materiale përmbajtje

Struktura Botime shikon kombinon një ekosistem botuese desktop me karakteristika të njohur Word, ju furnizuar me një Workspace porosi për qëllim për të lehtësuar Layouts sofistikuara.

variacione të dukshme të ju jap formatimit të besueshëm që është një punë e lehtë për të aplikuar. Photograph modifikimi të instrumenteve të gjithë jep përmes suite me kulture, recolor, hiqni kualifikimet dhe compress fotografi në vetëm doc tuaj.

Listat dhe SmartArt t'ju japë dhjetra Layouts SmartArt nga më të madhe se njëqind e tridhjetë Layouts diagrami, duke filluar nga Listat fortë për listat, proceset dhe diagramet Romance. Dynamic AIDS Reorder ju lehtësuar Layouts përpunuar. Merrni një të menjëhershme, 3-D shikojnë të gjitha shtresat në formatin e faqen e internetit Botuese view dhe prezantim PowerPoint.

i njohur, instrumentet intuitive

Shiriti i ri bën një ekspertizë intuitive për personin Mac. Biznesit të njohur për pajisjet Mac mbetet ofruar kështu që ju mund të përfitojnë të plotë e shiritit të ri lirë të Reinventing timon. Galleries template ju japin me pakomplikuar, qasje të organizuar në një rrjet të gjerë të templates online dhe me porosi bërë dhe dokumentet hapur kohët e fundit.

Download MS Office 2011 torrent Mac

Media Browser ju lejon për të hyrë bibliotekave tuaja iPhoto dhe playlists iTunes direkt nga imazhet dhe kartela Audio në shfletuesin Mediale në Phrase, PowerPoint, shquhem, dhe Outlook. Ju gjithashtu mund të Flicks hyrjes dhe detyra iMovie ideale nga tab Flicks. Prania ngarkuar dhe on-the-vendin leje të komunikimit që të lidh menjëherë me kontaktet tuaj pa lënë ju për të bërë punë. Prania dhe ndërveprim mund të gjenden kur redaktimi dokumentet me të tjerët.

Zyra OSX Torrent ka një numër të kufizimeve në krahasim me Zyrën 2010 për Windows. Ajo nuk e mbështet kontrollet ActiveX, OpenDocument Format, ose e drejta në të majtë gjuhë të tilla si arabisht, persisht, dhe Hebrew. Ajo gjithashtu nuk mund të trajtojë të bashkëngjitni skedarë në Text Format e-mail mesazheve Rich dërguara nga Outlook për Windows, të cilat janë dorëzuar si të bashkëngjitni skedarë winmail.dat.

Dy botimet janë në dispozicion për publikun e gjerë. shtëpi & Student ofron Word, shquhem, dhe PowerPoint, ndërkohë Faqja kryesore & Business shton Outlook dhe mbështetje në rritje. Microsoft Messenger 8 është i përfshirë me të dy edicionet, dhe Microsoft Communicator për Mac 2011, e cila komunikon me Microsoft Lync Server, është në dispozicion vetëm për konsumatorët e licencimit vëllimit. Zyrë 2011 kërkon një Intel Mac running Mac OS X 10.5.8 ose më e lartë.

Shtëpia & Edicioni Student është në dispozicion në një licencë të vetme për një kompjuter dhe një paketë familjare për tre kompjuterë. Shtëpia & Edicioni i biznesit është në dispozicion në një licencë të vetme për një kompjuter dhe një multi-paketë për dy kompjuterë. Edicioni Standard është në dispozicion vetëm përmes Vëllimi Licencimin. Edicioni Akademik është krijuar për nxënësit e arsimit të lartë, stafi, dhe fakultet, dhe përfshin një instalim.

Ju mund të dëshironi: