iCopyBot 7.9.0 mushama

nga | gusht 29, 2017

iCopyBot 7.9.0 Mac Torrent Crack Pa pagesë ShkarkoiCopyBot 7.9.0 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko. iCopyBot është një program i transferimit të të dhënave që e bën ndarjen, ruajtjen dhe transferimin përmbajtjen iPod tuaj në mënyrë shumë më të lehtë! Ajo transferon tufa e këngëve, videos, photos and even playlists from your iPod and copies them to a computer folder or into your iTunes library.

iCopyBot është aty kur keni nevojë për të:
Reinstall your system or iTunes library;
Retrieve your music, videos and photos from your iPod and save them to your computer;
Share your iPod contents with friends and family;
Restore your songs, movies and photos to iTunes in the event your system crashes.
iCopyBot is the quickest and easiest way to get music, photos and videos off of your iPod and onto your computer. With iCopyBot, you never have to lose your music again!

More info: http://www.icopybot.com