Christmas Cards Maker 2.1.1 Për Mac Torrent

Hartimi i kartës Krishtlindjeve veten në klikime. Dëshironi të bëni disa të veçanta në kartën për mikun tuaj, por jo të mirë në PS, ju mund të zgjidhni kartën e lehtë për Krishtlindje për të krijuar një të tillë dhe e nënshkruajnë atë. Kartë e lehtë ka rreth 24 templates me sfond të bukur dhe ju mund të tërhiqni foto në korniza dhe u zhvendos ato me imagjinatën tuaj dhe sensin e bukurisë për të krijuar një të mrekullueshme dhe një kartë të veçantë e Krishtlindjeve për miqtë tuaj.

** pjesë 2 **

Përdorni Krishtlindjeve Cards Maker për të:

– Turn photo to card so easily
– DIY Christmas card
– Make a Christmas gift

funksionet:

– About 24 templates për Krishtlindje dhe shumë tema do të shtohet.
– The frames can be relocated and rotated to get the best effect.
– The output resolution up to 2048 *1536.
– Can Edit the photos and adjust the content in the frame on the right side.

Lehtë për t'u përdorur:

1 Shto fotografi (mbështetur më fotografi pic)
click “add photo” to add photos or drag the pictures to the list

2 Zgjidhni template dhe të redaktoni
zhvendoset në listën template për të zgjedhur një favarite
photo terhiq nga lista korniza në template dhe ju mund të lëvizin ose të redaktoni fotografi në të djathtë për të rregulluar përmbajtjen që tregon në kuadrin.

3 Choose the size and file format then click “export” to get the card

Duhet vetëm të drag disa foto, ju mund të DIY një kartë e Krishtlindjeve të mrekullueshme. A jeni të përgatitur për miqtë dhe familjen tuaj?

Ju mund të dëshironi: