Cheese Writer 3.4.1 Për Mac Torrent

Cheese Writer është një procesor zgjuar fjalë, e cila ofron një sërë karakteristika të zhytur në mendime për t'ju ndihmuar të përmbushur punën tuaj gracefully.

TIPARET KRYESORE

• Shto komentet •
Ju mund të shtoni komente për çdo tekst në dokumentin, ose shkruani idetë tuaja kur shkruani, Mos u shqetësoni harroni diçka, kur ju të vazhdojë të punojë herën tjetër.

• Efektet Keyboard zanore •
shëndoshë Sweet makinë shkrimi për të ju lejojnë të zhytur në botën e shkrimit.

• Strong blue caret •
Ne përmirësuar kursorin për shkrimtarin kujdes, me një ngjyrë më të sy-infektues blu, dhe rritjen e madhësisë.

• Bordi Draft •
Këtu ju mund përkohësisht të vënë disa fragmente tekst , të tilla si scentences e cila ka nevojë për më shumë konsideratat. me Projektligjin Bordin, ju keni më shumë hapësirë ​​për të shkruar dhe të menduarit.

• Ngjyrë e sfondit •
Dokumenti mbështetje sfond vendosjen ngjyra, mendoj se shoh me inat White Background? Ndoshta ju do të provoni një ngjyrë më të rehatshme e sfondit.

• Smooth manipulim image •
Vetëm thjesht drag and drop, ju mund të përshtateni foton në madhësinë që ju duhet, Ju gjithashtu mund të parametrave të dhëna për rregullim më të saktë.

• Pamja e faqes •
Mbështetja print faqosje dhe layout faqe.

• Informacion Statistikat Document •
Real-time shfaqin numërimin karakter dokument, numërimi fjalë, numri i faqeve dhe informacione të tjera statistikore.

KARAKTERISTIKA TE TJERA

– Support adding and editing pictures.

– Support hyperlinks.

– Support styles.

– Support speech function.

– Unlimited undo / ribëj.

– Support Print.

– Supported file format: RTF, Rtfd, Html, ODT, docx, xml, doktor, Tekst, etj.

Merrni kohën tuaj dhe të gëzojë atë !

Na ndiq:
Cicëroj: @jobssoft
Facebook: [email protected]
Google+: [email protected]

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerime.
Email: [email protected]