Camtasia 3.0.4 mushama

nga | gusht 29, 2017

Camtasia 3.0.4 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko. Camtasia për Screencasts shquar bërë e lehtë. Krijo sy-infektues trajnime, prezantim, dhe video demo ... mënyra më e lehtë. Camtasia screen-incizim software është i efektshëm, intuitiv, dhe ju bën të duket si një pro.

Camtasia 3.0.4 Mac Torrent Crack Pa pagesë Shkarko

Aktiviteti i lehtë rekord onscreen, slides Keynote, videokamera, mikrofon, apo sistem audio – të gjitha me qartësi të gazuar. Record in front of a live audience or at your desk. Edit to perfection. Turn it into a stunning, HD-quality video at the perfect size to share on popular video sites, Apple devices, your website, blog, or anywhere you like. Make them wonder how you did it.

Çfarë ka të re në versionin 3.0.4:
・Made improvements to the TechSmith Smart Player
・Fixed a bug where videos could export with black frames
・Fixed a bug where right-to-left character sets disappear when behaviors are applied
・Other bug fixes and improvements