Calendarique 2.0.1 Për Mac Torrent

Widget Kalendari për Notification Center dhe Menu Bar.

Thjesht rrëshqitje nga Notification Center për të marrë një pasqyrë të çdo muaji. Colored shënon për secilën kategori të ngjarjeve dhe përkujtesa janë të drejtë atje në pikëpamje mujore. Nuk ka nevojë për të zgjedhur datë specifike për të parë nëse biznesi ose familjare ngjarje janë planifikuar ose në qoftë se kjo është vetëm një kujtesë pushime!

Calendarique ka pamje të unifikuar që tregon dy ngjarjet e kalendarit dhe përkujtesa për datën e zgjedhur.

dizajn të bukur ekskluzivisht për OS X Yosemite dhe El Capitan. tema të errëta dhe të lehta për menu bar status.

Calendarique është lokalizuar plotësisht në anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italian, Spanjisht dhe rusisht.

Features:
– Calendar.app integration
– today’s date in the menu bar
– light and dark themes
– events statistics
– events and reminders search
– calendar’s color
– week numbers
– today widget
– reminders (të gjitha / përfunduar)

Gjetur një bug? Kam një sugjerim? ju lutem, dërgoni atë në [email protected]

Na ndiqni në Twitter në @imagetasks!

Ju mund të dëshironi: