Kalendari për Google 1.0 Për Mac Torrent

Get Google Calendar për Mac tuaj për të kursyer kohë dhe për të bërë më të çdo ditë.

Features:
• Displays ngjarjet nga kalendarët tuaj të zgjedhur.
• Shto Quick: Kur duke shtuar ngjarje, ju nuk duhet të specifikoni një kohë veç e veç. Lloji ngjarje të tilla si:
- "Darka me Sam në 8 diel", ose
- "Pushime nga dhjetor 25 për Dec 31 "
• Assists to fill in your calendar – You can quickly create events with smart suggestions for event titles, vende dhe njerëz.
• Different ways to view your calendar – Speedily switch between viewing a single day to getting an overview of multiple days at once.

Përdoruesit duhet të kenë një llogari të Google në mënyrë që të përdorin software.

Ju mund të dëshironi: