BitPass 1.0 Për Mac Torrent

Track këmbimit dhe cryptocurrencies tuaj vlerë dhe %.
BitPass është i pari Desktop App e vetme që të dërgojë njoftim shtytje nëpërmjet Wallet app në smartphone tuaj kur një vlerë e cryptocurrencies merrni një diffences përshtatshëm vlerësoni një vëllim. Për qind dhe afati kohor është i përshtatshëm.

  • Released: nëntor 26, 2017
  • Version: 1.0
  • madhësi: 1.1 MB
  • Languages: anglisht, italian
  • shitës: Gianluca Orsini