Wirecast 7.3 Мек

Со | август 29, 2017

Wirecast 7.3 Mac Охридска пукнатината Free Download. Wirecast ви овозможува снимање на неограничен број на влезни уреди од живи гасови камера, iOS камери (доаѓа наскоро), десктоп компјутер, Web доводи, и повеќе. Потоа додадете лак и професионализам за вашето емитување во живо со префрлување, транзиции, наслови, пониски третини, и повеќе. И, конечно, use the built in multiformat encoding capabilities and easily stream to integrated streaming services and CDNs.

Wirecast 7.3 Mac Охридска пукнатината Free Download

Што е ново во верзија 7.3:
・Facebook Viewership Statistics
・Image Carousel
・Open Broadcaster Studio (OBS) import/conversion tool