Calinsight 1.0.1 Kanggo Mac Torrent

Cepet ngatur acara lan pangeling saka menu bar in tanggalan. acara rampung lan pangeling wis rampung ditampilake ing grafik sing mbantu kanggo nggawe jadwal Manajemen efektif. Iku diselarasake karo iCloud lan bisa karo setelan tanggalan, kayata akun Google ing wektu nyata.

FEATURES
• Show quick calendar from the menu bar
• Easily Create, Edit or Delete events
• Easily Create, Edit, Complete/Incomplete or Delete reminders
• Shows finished events and completed reminders in a daily,weekly,monthly or yearly graph
• Manage the visibility of the calendars
• Manage the visibility of complete reminders
• Sync with OS X account and calendar settings in real time.

Sampeyan May Uga Like: